Activiteiten, specials, workshops en optredensMUZIEK 2Listen zondag 22 mei van 15.00 - 18.00 uurWe serveren een heerlijke borrelplank. Al 30 jaar maken zij samen muziek: Gerard Couprie en Yvonne Noordijk. Waar Gerard begon in de funk, verloor Yvonne al jong haar hart aan de jazz. Beide invloeden zijn nog steeds hoorbaar in de muziek die ze samen maken. Zij brengen met 2Listen een mix van de allermooiste liedjes; van jazz standards tot rockballads. Soms alleen met piano en zang maar andere nummers ook ondersteund door de mooie muziekbanden die Gerard in zijn studio maakt.

MUZIEK huiskamerconcert Lady Wednesday Sings vrijdag 3 juni 21.00 uur


Sinds jaar en dag zingen 6 Houtense ladies elke woensdag de sterren van de hemel. Met meerstemmige pop- en jazznummers, is het de missie van LadyWednesday om het plezier en de liefde voor samen zingen over te brengen op het publiek. Onder begeleiding van hun pianist Tom Ruijfrok, kunnen je deze avond relaxen in de huiskamer van Ron en Mirjam. In een intieme akoestische setting met gevulde buikjes, de oren een heerlijk uurtje muzieknoten laten verzamelen. En wie weet waagt er één van de dames zich een solo en daagt Tom je uit om wat nootjes mee te zingen...

MIRO serveert een heerlijk 3-gangen menu incl. optreden €35,- Reserveer snel want er is beperkt plaats

  • salade zeebaars met atjar ketimoen

  • rijsttafel

  • pisang goreng met roomijs

MUZIEK huiskamerconcert Kylie van Dam zingt vrijdag 17 juni 21.00 uurMy name is Kylie van Dam and I write and perform English language songs about your life.


Sometimesthey're funny, somtimes they're sad and sometimes just good toe-tapping tunes.


What they’ll never be, unlike doing the dishes or making the beds, is boring.

So, come let me gift-wrap your most normal of days and sing you to yourself.MIRO serveert een heerlijk 3-gangenmenu incl. optreden voor 35,- Reserveer snel want er is beperkt plaats


  • salade met eendenborst gember/sinaasappel

  • rijsttafel

  • crème brûlée. MUZIEK JazzMerYse zondag 19 juni 15.00 - 18.00 uurWe serveren een heerlijke borrelplank. Jazzmeryze zijn Marcel Titarsolej en Yvonne Noordijk. Zij kennen elkaar al bijna 40 jaar en hebben veel muzikale projecten samen gedaan. Met Jazzmeryze spelen ze een mix van jazz en latin standards maar ook popsongs en ook een enkele smartlap worden niet geschuwd en in een jazzy jasje gestoken. Er zullen naast Engelstalige ook Nederlandstalige nummers voorbij komen die door Yvonne zijn voorzien van teksten die tot de verbeelding spreken, soms ontroerend, soms om te lachen maar altijd begeleid door het virtuoze gitaarspel van Marcel. Dit wordt een middagje genieten voor iedereen!