MIRO’s Flavours - Indonesian Catering

‘MIRO’s Tropenteam’ organiseert de catering van begin tot eind, thuis, op de vereniging of op het werk een (bedrijfs)feest, jubileum, bruiloft of verjaardag in Houten of omgeving? Of het nu een Indo- nesische rijsttafel, chef aan huis of een saté-party is, MIRO brengt een feestelijke tropische sfeer mee naar elke gelegenheid!

Flavour 1. Catering Indonesian rijsttafel

MIRO’s rijsttafel is ideaal voor grotere gezelschappen. Elk authentiek gerecht heeft zijn eigen smaak en geur en biedt voor elk wat wils, zoals: nasi goreng, bami goreng, witte rijst, rendang, ajam Bali, gado gado, sambal goreng boontjes of sajoer lodeh, saté ajam, kroepoek, sambal goreng telor, atjar ketimoen, sambal badjak en seroendeng. Er is ook een vegetarische en halal variant van de rijsttafel mogelijk.

Flavour 2. Saté-bbq-party

De saté-party van MIRO is dé aanrader voor een (zakelijk) feest, verjaardag, bruiloft of een (sport)vereniging. Laat de gasten genieten van authentieke smaken van de diverse soorten saté uit de Indische keuken. Het is echt een proeverij! Op locatie worden de stokjes vlees op MIRO’s houtskoolbarbecue voor je ogen gegrild. Wil je liever vegetarische saté, dat kan natuurlijk ook. Bij alle saté zijn ook passende sauzen en garnituren.

Flavour 3. Chef aan huis

Thuis genieten van gerechten die met liefde zijn bereid. MIRO’s chef-kok kookt en serveert op locatie heerlijke Indonesische gerechten, op basis van een afgesproken selectie, in een 4-, 5- of 6- gangen diner. Deze gezellige catering is ook mogelijk in een ‘walking dinner-vorm’ en past goed bij een receptie.

Alle Flavours kunnen gluten- en/of lactosevrij

Maak een afspraak en bespreek de vele mogelijkheden voor wat betreft de locatie, binnen of buiten, het aantal personen en de diverse prijsklassen. MIRO deelt graag haar ruime ervaring en denkt mee met uw specifieke wensen.

Bij alle vormen van MIRO’s catering behoort een dranken-arrangement tot de mogelijkheden, evenals de huur van borden, bestek, glaswerk en/of bediening.