Miro's Indonesian Flavours

Bij MIRO willen we je verrassen met mooie en pure ‘Indonesian Flavours’. Je proeft in ons restaurant een mix van de traditionele en de nieuwe Indonesische keuken.

Wij maken je graag blij met kleur, geur en smaakexplosies. Alle boemboes, sambal, satésaus en andere kruidenmengsels zijn ‘home made’. Kies bijvoorbeeld een lekker sateetje van de grill met onze overheerlijke gado gado en een authentieke rijsttafel.

Sluit af met spekkoek of de groene pandan flensjes met palmsuiker. De gerechten op onze menukaart variëren van Indonesian streetfood tot Ron’s familierecepten. Een veelzijdige keuken ook voor vegetariërs en veganist.

Wij willen iedereen super bedanken voor de klandizie, hulp, het geduld en supporttijdens de coronamaatregelen. Het einde is in zicht; we proosten op een nieuw begin!

Na de gigantische hoos, door het TV-programma ‘Crisis in de Tent’, gaat het goed, maar we willen gewoon heel graag open en datgene doen waar we dit avontuur om begonnen zijn. Dit zijn onze plannen.

De flavourboxen, maak uw tegoed op

We gaan voor een frisse start! Daarom kunt u vanaf 8 mei geen boxen meer bestellen met aangeschafte flavourkaarten. Maak de tegoed dus snel op! Lukt dat niet voor 8 mei, dan is uw tegoed nog geldig bij online bestellingen of in het restaurant als dat weer open gaat. Klik hier om te bestellen.

MiRotisserie

We hebben onlangs een kippengrill aangeschaft en gaan langzaam beginnen op vrijdag en zaterdag met onze rotisserie.

Boemboes en kookworkshops

We zijn bezig met het maken van lekkere boemboes te filmen. Zo kunt u deze thuis zelf vers maken en/of meedoen aan de komende kookworkshops.

Kunst aan de muur

Kunstenaars opgelet! Wie wil zijn of haar kunst aan de muren van ons restaurant exposeren?

Terras

Zachtjes maken we ons op voor het terras en hopen u daar snel weer te kunnen ontmoeten.