MIRO Indonsian Flavours

Bij MIRO willen we je verrassen met mooie en pure ‘Indonesian Flavours’. Je proeft in ons restaurant een mix van de traditionele en de nieuwe Indonesische keuken.

Wij maken je graag blij met kleur, geur en smaakexplosies. Alle boemboes, sambal, satésaus en andere kruidenmengsels zijn ‘home made’. Kies bijvoorbeeld een lekker sateetje van de grill met onze overheerlijke gado gado en een authentieke rijsttafel.

Sluit af met spekkoek of de groene pandan flensjes met palmsuiker. De gerechten op onze menukaart variëren van Indonesian streetfood tot Ron’s familierecepten. Een veelzijdige keuken ook voor vegans.

Warung Woensdag

Laat u verrassen iedere woensdag, tijdens Warung Woensdag. Iedere week een feestelijk menu.

MIROtossierie

Elke vrijdag en zaterdag kip bij MIROttiserie. Kom gezellig kip eten op het terras of neem je bestelling mee.

Lekker thuis uit eten

FairTrade menu op zaterdag i.h.k.v. Fairtrade week Houten. Alles FairTrade en/of uit de streek.

Lemon-meringue taart

Een terras dat open was, kopje koffie cappuccino met een stukje lemon-merinque taart. Dat zacht zoete met het frisse van citroen, op een verend bed van cake, die doorweekt is met zoete zaligheid.

Zacht gebakken eiwit zit doorlopend op de cake, zuiverder dan slagroom die lactose rijk te kijk gezet wordt, bij dat laagje eiwit dat zacht op de top zit en ons verlangen naar de zomer vult, op een terras dat open was. Anja Tekelenburg