Huiskamer huren

Huur de huiskamer voor bv private dining

De ruimte is geschikt tot max. 18 personen
Verhuur kan per dagdeel 3 ½ uur, 8 uur of 12 uur
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Wilt u in een besloten setting een paar gasten van onze keuken laten genieten? In de huiskamer is dit mogelijk. We kunnen het net zo feestelijk maken als dat uw wensen zijn. Vraag naar de arrangementen en mogelijkheden.

Selemat Makan

vergaderruimte/meeting

Laat ons uw meeting verzorgen. Er zijn mogelijkheden voor zoetigheid/(healthy)lunch/borrelen/diner vanuit ons restaurant. Ook vegetarisch/glutenvrij/noten-pinda vrij mogelijk. Ook kunt u in de aangrenzende keuken zelf uw lunch organiseren en koffie/thee is beschikbaar. Na de meeting is bijvoorbeeld een lekkere saté party mogelijk op ons dakterras, een gezellige manier om ontspannen de dag af te sluiten.

Vraag naar de arrangementen en mogelijkheden.

Workshopruimte, bv koken

Aangrenzend aan onze gezellige huiskamer bevindt zich de goed uitgeruste keuken. De keuken heeft een koelkast, oven, fornuis, magimixer en er zijn koffie en thee faciliteiten.

Er is genoeg werkruimte. De tafel links kan in de huiskamer geplaatst worden zodat er rondom aan gewerkt kan worden.

Praktijkruimte/Coaching

De zitelementen zijn makkelijk verplaatsbaar voor een prettige setting. De banken kunnen in een hoek of tegenover elkaar. De kamer is rustig ingericht en heeft veel ruimte. Er is mogelijkheid om zelf koffie/ thee te zetten. Uiteraard kunnen we dit ook verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden

Multifunctionele ruimte

Ook is de ruimte zeer geschikt voor een intieme privévoorstelling of try out. In deze ruimte houden we zelf regelmatig huiskamerconcerten, houd onze agenda in de gaten. We kunnen dan 20 tot max 25 personen kwijt op klapstoelen.

Denk bv ook aan het houden van een babyshower , of als trouwlocatie.

Vraag ons naar de mogelijkheden, we maken er graag een feestje van.