Over ons

In het centrum van het oude dorp van Houten is restaurant MIRO 'Indonesian Flavours' gevestigd. Eigenaren Ron en Miriam zijn in januari 2020 aan dit culinaire avontuur begonnen. Ron deelt, vanuit zijn Indonesische roots, met liefde zijn familie recepten. Doorgegeven van generatie op generatie en nu voor iedereen te ontdekken bij Restaurant MIRO.

Bij MIRO willen we je verrassen met mooie en pure ‘Indonesian Flavours’. Je proeft in ons restaurant een mix van de traditionele en de nieuwe Indonesische keuken.

Wij maken je graag blij met kleur, geur en smaakexplosies. Alle boemboes, sambal, satésaus en andere kruidenmengsels zijn ‘home made’. Kies bijvoorbeeld een lekker sateetje van de grill met onze overheerlijke gado gado en een authentieke rijsttafel.

Sluit af met spekkoek of de groene pandan flensjes met palmsuiker. De gerechten op onze menukaart variëren van Indonesian streetfood tot Ron’s familierecepten.

Een veelzijdige keuken ook voor vegetariërs en veganist, lactosevrij en of glutenvrij

Ons restaurant is ook beschikbaar als trouw locatie en voor high tea’s. Het is ook een leuke plek voor een ‘Indonesian flavoured’ babyshower. Voor meer informatie loop even binnen, bel 06-22612668 of mail naar info@mirohouten.nl. Zowel Miriam als Ron vinden het belangrijk om met verse en lokale producten te koken. Ze werken met een inspirerend team en gastvrijheid staat bij hen voorop.

We dragen met ons restaurant graag bij aan een inclusieve leefomgeving. MIRO maakt zich sterk voor meer verbinding in onze maatschappij. Bij MIRO 'zien' we alle mensen. Zo werken we in de keuken ook met jonge mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Ook is het mogelijk om te eten aan de 'datangtafel'. Dit houdt in dat je 'aanschuift' en je niet alleen hoeft te eten. Iedereen is welkom en kan een warm gastvrij onthaal verwachten in een veilige omgeving.