Over ons

In het centrum van het oude dorp van Houten is restaurant MIRO 'Indonesian Flavours' gevestigd. Eigenaren Ron en Miriam zijn in januari 2020 aan dit culinaire avontuur begonnen. Ron deelt, vanuit zijn Indonesische roots, met liefde zijn familie recepten. Doorgegeven van generatie op generatie en nu voor iedereen te ontdekken bij Restaurant MIRO.

Wanneer je binnenloopt bij MIRO, staat Ron in de keuken, hij begroet je met een grote glimlach. Miriam vertelt je graag meer over de gerechten en neemt je bestelling aan. Zowel Miriam als Ron vinden het belangrijk om met verse en lokale producten te koken. Ze werken met een inspirerend team en gastvrijheid staat bij hen voorop.

We dragen met ons restaurant graag bij aan een inclusieve leefomgeving. MIRO maakt zich sterk voor meer verbinding in onze maatschappij. Bij MIRO 'zien' we alle mensen. Zo werken we in de keuken ook met jonge mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. En is het mogelijk om te eten aan de 'datangtafel'. Dit houdt in dat je 'aanschuift' en je niet alleen hoeft te eten. Iedereen is welkom en kan een warm gastvrij onthaal verwachten in een veilige omgeving.